Двете мисии пред провал, Отшелникът показа истинското си лице

Ръгбистът Боби заподозря Пеньо и сестрите в измама; Отшелникът иска още пари от Биг Брадър, за да остане
25 сеп 2006 10:14,
Двете мисии пред провал, Отшелникът показа истинското си лице
Отшелникът пожела да сключи поредна сделка с Биг Брадър и да вземе пари от "сатанинското" предаване. Илюстрация: Корбис
Двете тайни мисии, с които започна Биг Брадър, са пред провал. В основата на разбулването на мистериите стои ръгбистът Боби, който се оказа изключително наблюдателен.

Боби обърна внимание на Мариола, че Пеньо всъщност е мъж и изброи няколкото отличителни белези, които различават единия от другия пол. От своя страна Пеньо вложи целия си талант и през сълзи разказа на Мариола трогателна, но измислена история за живота си и за причината, поради която няма бюст.

Мариола, като всяка жена, се развълнува силно от обясненията за починалия баща и хормоналните проблеми на Пепи и беше готова да се скара с Боби заради това, че са заподозрели бедното момиче в подобни долни мистификации.

Ръгбистът обаче остана реалист до край и твърдо заяви, че докато не получи преки доказателства за половата принадлежност на Пепи, няма да смени мнението си.

Освен с нежния младеж от Чирпан, Боби се занимава усърдно и с тризначката Вяра. Изглежда единствен той забелязва различното излъчване на момичето в различните дни и като истински Шерлок Холмс й задава объркващи въпроси, за да я хване в лъжа.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание